REGIO

.NL

ALTENA

Algemene voorwaarden | Disclaimer

© 2010 Regioaltena.nl   |   Powered by: Webvertisement Nederland

Winkels - Bedrijven - Vacatures in de gemeenten Woudrichem - Werkendam - Wijk en Aalburg    

Startpagina Aanmelden Vacatures Personeel Aangeboden
advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
Heusden en Altena e.o.
www.hobo-online.nl

De Keukenhoff


Keukens - Badkamers - Tegels

Adres en contactgegevens:


Julianastraat 6

4281 NR  Andel

Tel: 0183 - 442 502

Fax: 0183 - 441 839

info@keukenhoff.nl

www.keukenhoff.nl

Openingstijden:Ma:

Di:

Wo:

Do:

Vr:

Za:

Zo:

Gesloten

09.00 - 17.30

09.30 - 17.30

09.30 - 17.30

09.30 - 17.30

10.00 - 16.00

Gesloten

Welkom bij Keukenhoff. Wij zijn aangesloten bij het meest prestigieuze keukencollectief van Nederland: De Keuken Designers. Een Keuken Designer onderscheidt zich van andere keukenspeciaalzaken doordat hij anders omgaat met het ontwerpen, het laten fabriceren en installeren van uw keuken. Wij nemen nog écht de tijd voor u. Samen met u ontdekken wij welke stijl u aanspreekt. Welke manier van koken uw voorkeur heeft. Onze Keuken Designers weten dit als geen ander te vertalen naar een bijzonder keukenontwerp waarvan er geen tweede is. Wij stelllen er alle eer in elke keer weer een unieke kookomgeving te creëren. Sfeervol, functioneel, ergonomisch verantwoord en bovenal een plek waar u zich helemaal thuis voelt.


Oók badkamers!

Met dezelfde nauwkeurigheid, doordachtheid én creativiteit ontwerpen wij ook uw badkamer. Net zoals bij onze keukens is ontzorgen hierbij een van onze leidraden. Na het door u goedgekeurde ontwerp begeleiden wij het montageproject van begin tot eind. Wij bieden u een zeer breed assortiment in alles wat met uw persoonlijke beleving van de badruimte te maken heeft. Van wastafel tot bubbelbad, van keramisch sanitair tot tegels, van (stoom)douches tot accessoires, alles is qua vormgeving en functionaliteit op elkaar afgestemd. Waarbij er binnen onze ontwerpen natuurlijk altijd ruimte is voor maatwerk. Logisch, u wilt niet ‘een’ badkamer, u wilt úw badkamer!


Tegels

Al meer dan tweeduizend jaar wordt de keramische tegel in allerlei vormen gebruikt als vloerbedekking. Tegenwoordig is de vloertegel, eventueel in combinatie met vloerverwarming, weer zeer populair. Terecht: een tegelvloer is sterk, eenvoudig te onderhouden en prachtig om te zien. Er zijn vloertegels in vele soorten, maten en stijlen. En u kunt eindeloos variëren. Combineer diverse formaten met elkaar of combineer met een stilo (strip).

Bij Keukenhoff vindt u een groot assortiment aan wand- en vloertegels voor badkamer, toilet en keuken, maar ook voor uw living en zelfs voor buiten. Keramische tegels, maar ook natuursteen (leisteen, marmer, graniet) maken deel uit van onze zorgvuldig samengestelde collectie. Keukenhoff heeft meerdere leveranciers waardoor u zich verzekerd weet van een onbegrensde keus!


Projecten

Keukenhoff werkt samen met projectontwikkelaars, aannemers, architecten en woningbouwverenigingen. En dit al ruim dertig jaar.